Komana project- en interimmanagement is actief op het gebied van verkeer en vervoer. Detacheringen en het begeleiden en uitvoeren van onderzoeks- en adviesprojecten zijn de kernactiviteiten.
Komana is een eenmansbureau. Dat betekent: korte lijnen en grote betrokkenheid. In de persoon van de oprichter Jeroen Fanoy levert Komana een externe werkkracht die bij voorkeur van binnenuit uw organisatie werkt. Hij vindt het belangrijk dat de projecten die hij voor u uitvoert, op uw organisatie zijn toegesneden. Het resultaat voor uw bedrijf is duurzaam maatwerk.
lees ook: Werkwijze & visie

Komana biedt een brede en flexibele inzetbaarheid. Een solide basis daarvoor is de expertise van Jeroen Fanoy. Hij is vertrouwd met zowel de publieke als de commerciŽle sector en was actief op het gebied van advies, onderzoek en beleid. Hij werkte onder meer aan projecten op het gebied van Openbaar Vervoer, Economie en FinanciŽn en Dynamisch Verkeersmanagement.

Maar: "Travelling Light". Ook met deze uitgebreide bagage. Zijn vermogen snel in nieuwe materie thuis te raken maakt Komana flexibel. En, niet onbelangrijk, Jeroen beschikt over een vlotte pen. Dat levert een heldere en toegankelijke rapportage van projectresultaten.
lees ook: Projecten
lees ook: Jeroen Fanoy

De naam "Komana" is een fantasiewoord uit de kindertaal van Jeroen Fanoy's jongste dochter. Het betekent "jurk" of eigenlijk: "hele mooie jurk". Voor Jeroen hoort mooi bij goed; het uiterlijk is onlosmakelijk verbonden met de inhoud.